SØSIKKERHEDSAFTEN 24.10.

Aktivitetsudvalget inviterer til en spændende aften med fokus på sikkerhed, hvor vi tager udgangspunkt i de 5 sejlråd og har særligt fokus på redningsveste og hvilke redningsveste der er bedst for dig.

Torsdag 24. oktober kl. 19.00 – 22.00

Har du nogensinde tjekket dine oppustelige redningsveste? Ved du, hvilke veste man bruger hvornår? Har du beskæftiget dig med redningsveste, siden du tog din duelighedsprøve?

Igen får vi besøg af en instruktør fra Søsportens Sikkerhedsråd, som en del af Sejl Sikkert-kampagnen. Du vil blive præsenteret for et oplæg om sikker sejlads og redningsveste, og du vil få tips om, hvilke sikkerhedsforanstaltninger der er hensigtsmæssige i netop din situation. Der vil også være diskussion undervejs. Medbring din redningsvest, så vi sammen kan tjekke vesten.

Da der kan være risiko for, at det er dig, der en dag falder overbord, er det en god ide at invitere dine gaster/medsejlere til at deltage denne aften og give dem et grundkursus i redningsveste.

Medbring gerne redningsvest, samt smartphone eller tablet denne aften, så du kan tage billeder af vesten undervejs.

Klubben er vært med 2 stk smørrebrød + en øl/vand for kun 50 kr.

Vi vil gerne vide, hvor mange der deltager.

Derfor skal du tilmelde dig til Susanne Lindholt, senest søndag d. 20 oktober på mail; S.bjerg.lindholt@gmail.com./ tlf. 20644124

Eller skriv dig på listen i klubhuset.