INGRID HINTZE STOPPER SOM HUSFORVALTER

Ingrid Hintze har ønsket at fratræde som ”klubhusforvalter” i Nivå Tursejleres klubhus efter dette års standernedhaling.

Ingrid har været med hele vejen i vores klub, hun var med til at stifte NT 11. januar 1994, hun syede vores første klubstander, hun var med til at bygge vores klubhus og har i alle 25 år været den samlende person, der altid har påtaget sig ekstra-opgaver og været en af initiativtagerne i klubben.

Efter nu i mange år at have stået for den daglige drift af klubhuset meddelte Ingrid bestyrelsen i sommer, at hun trækker sig, og selv efter flere forsøg på at ændre hendes beslutning sker det altså nu.

Man siger at ”tak er kun et fattigt ord”, men fra bestyrelsen skal der alligevel lyde et stort TAK og det er nu besluttet, at vi indstiller Ingrid som valg til æresmedlem af NT på den kommende generalforsamling.

Bestyrelsen har brugt efteråret til at finde en ny ”klubhusforvalter”, der kan stå for den daglige drift af vores hus og kan nu meddele, at en enig bestyrelse har valgt at tilbyde Poul-Erik Jensen dette ”job” og at han har sagt ja.

Poul-Erik bor på havnen og kommer dagligt i klubhuset, han tager bl.a. initiativer til arrangementer i huset, og det er bestyrelsens opfattelse, at han vil ”passe godt på huset” og være den person der, ud fra klubhusreglementet og i samarbejde med bestyrelsen, driver huset i forhold til medlemmer, bestyrelse, kommunen og eksterne brugere.

7.11.19

NT aktiviteter

SE UNDER 'NT AKTIVITETER 2019', der kan være noget, du gerne vil deltage i.

-------------------------------------------------------------------

SE POSITIONERNE PÅ DE 3 NYE DT-TURBØJER:

NB: DE TAGES OP D. 19.10.19

HAVNEKONTORET UDLEVERER FLID-HAVNEKORTET

FLID-HAVNEKORTET FRA 'FORENINGEN AF LYSTBÅDE I DANMARK' LIGGER KLAR TIL AFHENTNING - GRATIS! - PÅ HAVNEKONTORET.

Husk åbningstiden 10.00 -12.00.

(selv om de er så flinke)

 

Hilsen fra Jørgen Mahlert

Jeg har netop fået Jeres Jubilæums blad. Det var vældig sjovt at læse. Hjerteligt tillykke med 25 års jubilæum.
Jeg var jo medstifter af foreningen i 1993 og kasserer. Flyttede til Kragenæs idet jeg gik på pension. Her fik vi en ny båd, som vi sejlede med
i 8 år. Her var jeg kasserer i alle årene i Kragenæs Sejlklub. Her fik vi også etableret nyt klubhus. I 2008 flyttede vi igen, men denne gang til solskinsøen. Vi solgte båden, da jeg ikke længere kunne holde båden i den stand som jeg ønskede, vi fik til gengæld en ny Trollingbåd i bytte, som min vor datter og svigersøn har overtaget. Selvom jeg er rundet 86 år har jeg mange aktiviteter her i Hasle, hvor vi bor midt i byen.
Mange hilsner og tanker til såvel gamle, som nye medlemmer.
Jørgen Mahlert
(PS Jeg ser en gang i mellem vor gamle formand Frank Bech)